KADROMUZ

Elif AKSAY - Okul Müdürü

 Değerli mesai arkadaşlarım , sayın veliler ve sevgili öğrencilerim 31.07.2023 tarihi itibari ile Karaçarlı İlk/Ortaokulu´nda göreve başladım. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 

   Değerli öğretmen arkadaşlarım , yarınımızı emanet edeceğimiz öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyorum.Bu kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımı bilmenizi istiyorum. Karşılıklı dayanışma , işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel işler yapacağımıza ve ekip ruhu içinde hareket edeceğimize inancım tamdır. 

   Sevgili öğrencilerim, okul idaresi olarak öncelikli hedefimiz sizleri erdemli, ahlaklı, sorumluluk sahibi, vatanını, milletini seven iyi bir insan olarak yetiştirmektir. Sizlere her alanda iyi bir eğitim -öğretim ortamı sunabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sizin de size verilen emekleri boşa çıkarmayıp ülkesine ve milletine yararlı insanlar olacağınızdan hiç şüphem yoktur. 

   Sayın veliler, bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bize destek olmanız gücümüzü arttıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. 

   Bu duygu ve düşüncelerle daha önce okulumuza emeği geçen bütün yöneticilerimize , öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize en içten saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. 

03288862158
E-Posta